Ik wil meer weten

Op WOW Veilingen kopen deelnemers de allerbeste producten met honderden euro’s voordeel en ver onder de laagste prijs in de markt. Of winnen deze met Login & Win. Aanmelden voor WOW Veilingen en deelnemen eraan is gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden.

WOW Veilingen is een onderdeel van Privileges, waardoor deelnemers op een spannende en zeer voordelige manier kennismaken met twee activiteiten van Privileges: Veilingen en Login & Win. Door de enthousiaste verhalen van kopers en winnaars op WOW Veilingen te lezen weet u zeker dat u met honderden euro’s voordeel en ver onder de laagste prijs in de markt een geweldig product van een A-merk kunt kopen. Of wint met Login & Win. En binnen 48 uur wordt het gekochte of gewonnen product geleverd.

Bovendien krijgt u door in te loggen op WOWVeilingen.nl zonder enige verplichting gelijktijdig toegang tot MijnPrivileges.nl, de website exclusief voor Privileges leden, zodat u kunt zien wat Privileges haar leden allemaal te bieden heeft.

Ieder jaar kan een Privileges lid op MijnPrivileges.nl een Veilingaankoop doen met honderden euro’s voordeel op 36 Veilingen. En ieder jaar meerdere Login & Win prijzen winnen. Bovendien kopen leden voor weinig of niets de allerbeste films, games en producten van A-Merken met gratis gemijnd PrijsVoordeel van de 20 PrijsVoordeel Veilingen.

Privileges lid worden is door de Contributie Korting Veilingen op MijnPrivileges.nl ook een spannend spel. U wedijvert met anderen om met de hoogst mogelijke Contributie Korting de laagst mogelijke Contributie te bemachtigen.

U ziet op de Contributie Korting Veilingen voortdurend anderen lid worden en aan de ‘gemijnde’ kortingen met welke Contributie Korting. Kunt u de spanning van het wachten aan, terwijl u weet dat ieder moment een ander de Contributie Korting kan mijnen, die u wilt hebben?

Om zo veel mogelijk deelnemers te laten profiteren en gelukkig te maken bij de kennismaking met de activiteiten van Privileges, kan een WOW deelnemer na aanmelding gedurende twee maanden één product kopen of winnen.

Ik meld mij aan