Ik wil meer weten

Na aanmelden kunt u, als deelnemer, door in te loggen op WOWVeilingen.nl een prachtig product kopen met honderden euro’s voordeel en ver onder de laagste prijs in de markt of dit product winnen met Login & Win. Aanmelden voor WOW Veilingen en deelnemen is gratis. Ook aan kopen of winnen is geen enkele verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden.

Door de enthousiaste verhalen van kopers en winnaars op WOW Veilingen weet u zeer dat ook u met honderden euro’s voordeel een geweldig product kunt kopen of zo’n product kunt winnen. Bovendien krijgt u door in te loggen op WOW Veilingen gelijktijdig zonder enige verplichting toegang tot MijnPrivileges.nl, de website exclusief voor Privileges leden en Privileges Mobiel abonnees.

Ieder jaar kan een Privileges lid op MijnPrivileges.nl een Veilingaankoop doen met honderden euro’s voordeel op 36 Veilingen en ieder jaar meerdere Login & Win prijzen winnen. Tevens kopen leden voor weinig of niets de allerbeste films, games en producten van A-merken met gratis gemijnd PrijsVoordeel op 20 PrijsVoordeel Veilingen.

Privileges lid worden is door Contributie Korting Veilingen op MijnPrivileges.nl ook een spannend en zeer voordelig spel. Deelnemers wedijveren met elkaar om met een zo hoog mogelijke Contributie Korting zo weinig mogelijk voor een Privileges lidmaatschap te betalen.

Bovendien kunt u zonder lid te zijn, zich aanmelden op MijnPrivileges.nl voor een Privileges Mobiel abonnement op het 4G netwerk van Tele2. In 2017 en 2018 is Tele2 uitgeroepen tot beste netwerkaanbieder  van Nederland.

Net als Contributie Korting Veilingen is  Abonnement Korting Veilingen een spannend en zeer voordelig spel, waarmee u zelf en niet Privileges bepaalt hoe weinig u voor een Privileges Mobiel abonnement betaalt. Bijvoorbeeld door Abonnement Korting van € 8,43 per maand betaalt u 12 maanden slechts € 3,57 per maand (incl. BTW) voor een SIM Only abonnement met 2500 MB data en 150 belmin/SMS.

Om zoveel mogelijk deelnemers te laten profiteren van WOW Veilingen tijdens de kennismaking met Privileges en Privileges Mobiel, kan een deelnemer zonder enige verplichting éénmalig een product kopen of winnen op WOWVeillingen.nl

Ik meld mij aan