Joris Niessen

‘De combinatie van lekker eten en luxe spreekt mij heel erg aan’

‘Mijn vrouw en ik hebben allebei een drukke baan én we hebben twee jonge kinderen. Dan is het écht lekker om zo af en toe helemaal tot rust te komen.’ Met het Duin & Kruidberg arrangement dat Joris Niessen mijnde op WOW Veilingen gaat dat zeker lukken. Het echtpaar strijkt binnenkort neer in nationaal park Zuid-Kennemerland om op het historische Landgoed een weekend lang in de watten te worden gelegd.

Het arrangement bestaat uit onder meer uit een diner bij sterrenrestaurant De Vrienden van Jacob en twee overnachtingen in een Superior landhuiskamer. ‘Vooral die combinatie is wat mij aanspreekt; als we heerlijk hebben gegeten, kunnen we rechtstreeks naar onze hotelkamer’, blikt Joris vooruit.

De 37-jarige ICT’er woont met zijn vrouw en twee zoons van 5 en 2 in Gemert. De zus van Joris raadde hem aan om een kijkje te nemen op WOW Veilingen. ‘Zij had daar een weekend naar Kasteel Vaalsbroek gekocht met veel voordeel en vond het hartstikke leuk.’

Joris betaalde voor zijn weekend op landgoed Duin & Kruidberg slechts 250 euro. De totale waarde van het arrangement bedraagt 871 euro. ‘Slechts 250 euro betalen voor zo’n luxe en uitgebreid arrangement is natuurlijk een superdeal!’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een Veilingaankoop doen op de WOW Veilingen? Nadat u geregistreerd bent, kunt u een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel kopen of zelfs winnen door deelname aan Login & Win. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren