Anja Sluijs

‘WOW is niet zomaar een veilingsite’

Anja Sluijs en haar vriend bevinden zich in een grote verbouwing van hun woonboerderij in het Utrechtse Polsbroek. ‘We wonen er net en verbouwen hem nu naar onze wens. Heel vet dat we op 24-jarige leeftijd de kans hebben gekregen op zo’n huis’, zegt Anja. De DeWalt combiset, die ze met bijna 500 euro voordeel mijnde op WOW Veilingen, komt dus als geroepen.
 
Het was de eerste keer dat deze DeWalt combiset op de Veilingen stond. Anja schafte hem aan als verjaardagscadeau voor haar vriend. ‘Hij is monteur van motoren, dus hij heeft wel verstand van gereedschap en machines. Ik heb aan hem gevraagd of dit een goeie set is, en hij heeft hem goedgekeurd. Dat hij hem daadwerkelijk krijgt, verwacht hij echter niet’, vertelt ze lachend.
 
De bovenverdieping van hun boerderij is zo goed als af. ‘We hebben het zo ingericht dat we voorlopig boven kunnen wonen, terwijl we aan de benedenverdieping werken. Dat gaat nog wel even duren’, aldus Anja. ‘De bovenverdieping verbouwen heeft zes weken geduurd. Omdat we alles zelf doen, duurt het allemaal iets langer.’
 
Anja is in het dagelijks leven kok. Ze zwaait de scepter in de keuken van een restaurant in een hotel. Via Facebook belandde ze op WOW Veilingen. Anja is onder de indruk van de hele ervaring. ‘Het is niet zomaar een veilingsite. De service is supergoed. Ik had niet verwacht dat de bezorging van de combiset zo snel en goed zou zijn; hij werd persoonlijk overhandigd door een WOW-chauffeur!’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een Veilingaankoop doen op de WOW Veilingen? Nadat u geregistreerd bent, kunt u een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel kopen of zelfs winnen door deelname aan Login & Win. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren