Terug naar Kopers vertellen het

Mike van Eck

‘Er staat zóveel op MijnPrivileges.nl’

‘Ik was al een tijd geregistreerd op WOW Veilingen toen een collega mij wees op MijnPrivileges.nl.’ Met zijn WOW-inloggegevens nam Mike van Eck een kijkje op de site en zag direct waarom zijn collega hem had getipt. ‘Daar staat zóveel op!’, zegt hij. Mike meldde zich aan voor het lidmaatschap en mijnde enige tijd later op de A-Merken Veilingen de Milwaukee M18 combiset met een voordeel van 564 euro.

‘Ik ben cv-installateur en klus daarnaast redelijk vaak’, vertelt hij. ‘Ik was niet meer zo tevreden over de machines die ik had, dus ging ik op zoek naar iets beters.’ Mike heeft nu wel meer dan ‘iets beters’ tot zijn beschikking: een hoogwaardige reciprozaag, slagschroevendraaier, cirkelzaag, slagboormachine en haakse slijper. Hij mijnde de combiset voor 675 euro, terwijl hij in de winkel 1.239 euro zou moeten betalen.

Mike heeft de combiset nog niet gebruikt voor een grote klus, maar daar komt waarschijnlijk snel verandering in. ‘Ik woon nog thuis, maar wil gaan samenwonen met mijn vriendin’, vertelt de inwoner van het Gelderse dorpje Kapel-Avezaath. ‘We zijn in de running voor een huis en horen binnenkort of we erin kunnen. Als dat zo is, ga ik het zelf verbouwen, want het is een oud huis, gebouwd in 1920.’

De bezorging van de combiset verliep uitstekend, maar ook grappig. De chauffeur van WOW Veilingen kwam precies op de afgesproken tijd bij hem thuis aan. Sterker nog, de twee reden bijna tegelijk de straat in. ‘Hij belde me om te vragen waar ik me bevond. Ik vertelde hem waar ik reed en in wat voor auto. De chauffeur zei: “Oh, dan rijd ik achter je! Haha”.

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een Veilingaankoop doen op de WOW Veilingen? Nadat u geregistreerd bent, kunt u een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel kopen of zelfs winnen door deelname aan Login & Win. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren