Terug naar Kopers vertellen het

André Vree

‘Na het mijnen van het arrangement werd ik direct gebeld door Privileges’

Zo’n 20 jaar geleden werd André Vree aangestoken door het golfvirus. Tegenwoordig staat hij twee keer per week op de baan. Nadat André via Facebook op WOW Veilingen was beland, nam hij als geregistreerd deelnemer met zijn inloggegevens een kijkje op MijnPrivileges.nl. Daar viel zijn oog, niet geheel verrassend, op het golfarrangement naar Résidence Stiemerheide. Hij meldde zich aan voor het Privileges-lidmaatschap en mijnde het arrangement met 684 euro voordeel.
 
‘Ik heb de baan bekeken op Google Maps en dit is écht een hele mooie’, zegt André. Het driedaagse arrangement in Belgisch Limburg bestaat uit onder meer twee overnachtingen in een luxe kamer, twee uitgebreide diners, ontbijtbuffet en uiteraard grenzeloze golfpret. De waarde van het gehele arrangement bedraagt 1.050 euro, maar André betaalde slechts 366 euro. ‘In golfen heb ik altijd zin, maar voor dit bedrag is het natuurlijk éxtra leuk’, zegt hij.

André strijkt neer op Résidence Stiemerheide met zijn vrouw, die eveneens een fervent golfer is. ‘Dat was ze al voordat we elkaar leerden kennen, dus dat was direct een hele goede combinatie’, vertelt hij lachend. ‘Dit wordt denk ik één van de beste banen waarop we ooit gaan spelen. Bovendien vier ik tijdens ons verblijf daar mijn 53ste verjaardag!’

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke golfreis zijn dus aanwezig. Het is een droomstart van zijn Privileges-lidmaatschap. ‘Ik ben ook blij verrast door de service’, aldus André. ‘Na het mijnen van het arrangement werd ik direct gebeld door Privileges en werd netjes uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat.’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een Veilingaankoop doen op de WOW Veilingen? Nadat u geregistreerd bent, kunt u een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel kopen of zelfs winnen door deelname aan Login & Win. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren