Terug naar Kopers vertellen het

Jeffrey Verberk

‘Ik ga mijn PrijsVoordeel nu opsparen voor een iPad mini'

Jeffrey Verberk uit Sambeek keek met zijn inloggegevens voor WOW Veilingen rond op MijnPrivileges.nl en zag zoveel mooie dingen dat hij een deal met zijn vader sloot. ‘Mijn vader zei: ik betaal voor jou het lidmaatschapsgeld, maar dan wil ik er wel wat voor terug. Dus toen ik mijn eerste PrijsVoordeel had gemijnd, heb ik daarmee dit geurtje voor hem gekocht als bedankje’, vertelt hij vrolijk. De student aan de Hogere Hotelschool betaalde op die manier niets voor het flesje Armani Code, dat hem in de winkel 74 euro zou hebben gekost.

De nog thuiswonende Jeffrey heeft MijnPrivileges.nl nog maar een halfjaar geleden ontdekt nadat hij eerst op WOW Veilingen rond keek. Hij is er inmiddels al helemaal van in de ban en hoopt snel zijn ouders en zusje aan te kunnen melden, wat hem extra deelnames aan de PrijsVoordeel Veilingen oplevert. ‘Dan kan je gespaarde Tegoed dus aardig snel oplopen. En ik heb al tegen mijn moeder gezegd: ga nou even op je werk lobbyen, dan kan ik die mensen ook aanmelden’, zegt hij lachend.

Jeffrey heeft dan ook een duidelijk doel. ‘Ik wil heel graag een iPad’, zegt hij. ‘Dus als het me lukt anderen aan te melden, dan ga ik mijn PrijsVoordeel even opsparen zodat ik een hogere korting krijg op de tablet.’ Het mijnen van een iPad op de A-Merken Veilingen gaat voor hem namelijk niet meer op. Hij mijnde pas al een robotstofzuiger voor zijn moeder. ‘Ik blijf maar cadeautjes geven, erg hè?’

Spijt heeft Jeffrey echter niet van de aankoop. ‘Mijn moeder was altijd de klos als er moest worden gestofzuigd. De robotstofzuiger doet nu het werk voor haar en zo heeft zij meer tijd over om andere dingen te doen’, zegt hij. ‘Dus ze is er hartstikke blij mee, echt een ideaal apparaat.’


Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een Veilingaankoop doen op de WOW Veilingen? Nadat u geregistreerd bent, kunt u een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel kopen of een prachtige prijs winnen door deelname aan Login & Win. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren