Levien van de Wege

‘Diezelfde middag had ik de camera al in mijn handen’

‘Ik heb WOW Veilingen ontdekt via Google en dacht: Ik probeer het gewoon!’ Nadat Levien van de Wege zich had aangemeld nam hij met zijn WOW-inloggegevens een kijkje op MijnPrivileges.nl. ‘De prijzen van de producten zijn daar veel lager dan in de winkel, maar met name de vele arrangementen spraken mij aan.’ Hij was direct overtuigd en meldde zich aan voor het lidmaatschap.
 
Al snel viel Leviens oog ook op Login & Win. ‘Op MijnPrivileges.nl staan acht Login & Win prijzen, tegenover vier op WOW Veilingen.’ De afgelopen tijd speelde hij volop mee voor verschillende prijzen en met succes. Hij is de winnaar van de Canon Powershot G5 X compactcamera ter waarde van 689 euro! ‘Je moet even geduld hebben af en toe, maar dan betaalt het zich ook uit’, zegt Levien, die zijn oude Nikon camera aan zijn schoonmoeder gaf.
 
De 39-jarige Levien woont in Breskens met zijn vrouw en hun twee dochters. ‘De service van Privileges is geweldig. De snelheid waarmee jullie werken is een groot pluspunt. Ik werd ‘s morgens gebeld met het nieuws dat ik de camera had gewonnen en ‘s middags had ik hem al in mijn handen. Ik ben supertevreden!’

De camera heeft zijn eerste grote test glansrijk doorstaan. ‘Vanwege ons vierjarig huwelijk zijn we een weekend naar Barcelona geweest. We hebben onder meer de kathedraal Sagrada Familia gefotografeerd en de scherpte van de foto’s was echt fantastisch.’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook kans maken op zo’n geweldige Login & Win prijs? Meld u dan aan voor WOW Veilingen. U kunt dan net zo vaak meedoen met Login & Win totdat u zo’n prachtige prijs heeft gewonnen. Of u kunt een geweldig product met honderden euro’s voordeel met een Veilingaankoop in de wacht slepen. Aanmelden voor WOW Veilingen en deelnemen eraan is gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Ik meld mij aan