Cees Franx

‘Mijn vrienden geloofden niet dat ik hem gratis kreeg’

Dankzij WOW Veilingen mag Cees Franx zich op 79-jarige leeftijd eindelijk de trotse eigenaar van een laptop noemen. ‘Dit is mijn allereerste laptop en hij is geweldig!’, jubelt de inwoner van het West-Friese Andijk. Cees won met Login & Win de Lenovo Ideapad 110S-11IBR ter waarde van 219 euro.
 
‘Mijn vrouw en ik hebben een pc staan op de eerste verdieping. Als ik voortaan iets op internet moet doen, hoef ik niet meer helemaal naar boven. Ik kan gewoon gezellig in de woonkamer naast mijn vrouw blijven zitten met de laptop op schoot’, vertelt Cees uitgelaten.
 
De pensionado heeft jarenlang gewerkt in de productie van onder meer typemachines en later printers. ‘Maar nu heb ik alle tijd voor mijn hobby: vissen. Dat doe ik in ieder geval elke woensdag, met een man of vijf in een bootje. Ik was ook aan het vissen toen WOW Veilingen me belde om te vertellen dat ik had gewonnen, haha.’
 
‘Mijn visvrienden konden het niet geloven’, vervolgt Cees. ‘Ze vroegen: “Hoeveel moet je bijbetalen?” Ik zei: “Helemaal niets!”’ Later die dag stond de WOW-chauffeur al bij hem op de stoep met de laptop. ‘Een hele gezellige jongen. We hebben nog een kop koffie gedronken en gekletst.’ Cees is dan ook onder de indruk van het hele gebeuren. ‘Ik vond het een hele fijne ervaring’, zegt hij. ‘Ik raad iedereen aan om er ook voor te gaan op WOW Veilingen!’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een prachtig product van een A-merk winnen met Login & Win? Meld u dan aan voor WOW Veilingen. U kunt dan ook zo’n fantastisch product op de Veilingen kopen met honderden euro’s voordeel en ver onder de laagste prijs in de markt. Aanmelden voor WOW Veilingen en deelnemen eraan is gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden.

Ik meld mij aan