Ervaring van: Theo van Wijk

‘Ik doe mee met Login & Win, en win!’

‘Ik doe al jaren mee met de Postcode Loterij en de Staatsloterij, maar win nooit wat. Ik doe mee met Login & Win, en ik win!’ Theo van Wijk is blij met de Sonos Play:1 audioset die hij heeft gewonnen. Hij knapte onlangs zijn huiskamer op en wilde meteen een nieuwe speaker. Toen Theo zag dat deze set was te winnen op Login & Win van WOW Veilingen, deed hij dan ook fanatiek mee. Met succes!
 
‘Ik wilde specifiek de Sonos Play:1, want de speaker is niet al te groot. Bovendien had ik er goede reviews over gelezen’, vervolgt Theo. Hij heeft één speaker in de huiskamer gezet en de andere in de keuken. ‘Ze zijn heel snel en simpel aan elkaar te koppelen. Nu kan ik genieten van prachtig geluid dat gelijktijdig en met hetzelfde volume uit de speakers komt.’
 
De 63-jarige pensionaris woont in Nuenen met zijn vrouw. Hun twee kinderen hebben het nest al lang en breed verlaten. Uit de gloednieuwe audioset van het echtpaar schallen inmiddels voornamelijk hits uit de jaren ‘60 en ‘70. ‘En op zondagmiddag luister ik graag naar sportprogramma’s. Dat stream ik allemaal vanaf mijn iPad’, vertelt Theo.
 
Het meespelen met Login & Win ging hem makkelijk af. ‘De puzzel vond ik niet zo moeilijk en het antwoord op de vraag over Privileges had ik redelijk snel gevonden’, vertelt hij. Theo was blij verrast toen hij werd gebeld door WOW Veilingen. ‘Het was even geleden dat ik had meegespeeld. Ik had zelfs al een paar keer gekeken of het verhaal van de winnaar al op de site stond. Maar dat ben ík, haha!’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook kans maken op zo’n geweldige Login & Win prijs? Nadat u geregistreerd bent, kunt u zo vaak meedoen met Login & Win totdat u zo’n prachtige prijs heeft gewonnen. Of u kunt een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel met een Veilingaankoop in de wacht slepen. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren