Ervaring van: Rob Konings

‘Ik speel zes dagen in de week mee met Login & Win’

Zes dagen in de week doet Rob Konings mee aan Login & Win op WOW Veilingen in de bibliotheek bij hem om de hoek. ‘Ik ga daarheen om gebruik te maken van de computer. Ik doe elke dag mee met Login & Win, behalve op zondag want dan is de bieb dicht.’ Met zijn goede antwoord won Rob een handige iRobot robotstofzuiger ter waarde van 649 euro.
 
De 55-jarige uit Arnhem is nog maar net actief op WOW Veilingen. ‘Ik heb mij nog maar kort geleden geregistreerd om mee te spelen met Login & Win. Ik was compleet verrast dat ik gisteren gebeld werd met het nieuws dat ik een prijs had gewonnen. Nu al prijs, wat een geluk! Ik heb meteen een vriend van mij gebeld om het nieuws te vertellen.’ De Roomba 896 die Rob won, is uitgerust met sensoren waardoor obstakels geen probleem zijn. Tijdens zijn schoonmaakroute vindt de robotstofzuiger makkelijk de stoffige plekjes in huis.
 
Rob speelt trouw mee met alle vier de prijsvragen en puzzels op WOW Veilingen. Voor de antwoorden op de vragen moest hij naar MijnPrivileges.nl. ‘Die zoekvragen op de website van Privileges namen iets meer tijd in beslag. Sommige waren best lastig te vinden. De puzzels vond ik goed te maken.’ 
 
De bezorging vond de Arnhemmer erg snel. ‘Een dag na het telefoontje van WOW werd mijn prijs al bezorgd. De chauffeur was een hele aardige man. Ik ben dan ook heel positief over deze ervaring.’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook kans maken op zo’n geweldige Login & Win prijs? Nadat u geregistreerd bent, kunt u zo vaak meedoen met Login & Win totdat u zo’n prachtige prijs heeft gewonnen. Of u kunt een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel met een Veilingaankoop in de wacht slepen. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren