André Bos

‘Ik win normaal gesproken nooit iets!’

André Bos uit Waddinxveen reageerde nogal beduusd toen de chauffeur van WOW Veilingen voor zijn deur stond met een De’Longhi espressomachine ter waarde van 599 euro. André won de prijs met zijn deelname aan Login & Win. ‘Ik kon het in eerste instantie niet geloven dat ik hem had gewonnen.’

André (57) werkt overdag als ambtenaar en is dan moeilijk telefonisch bereikbaar. ‘Ik ben ’s avonds pas na half zeven thuis. Ik had al wel gezien dat ik een aantal keer was gebeld door hetzelfde nummer, maar ik dacht dat het een bedrijf was dat me een proefabonnement wilde aansmeren.’ Het was echter WOW Veilingen, met de verheugende mededeling dat hij een De’Longhi espressomachine had gewonnen.

Onlangs kwam André bij WOW Veilingen terecht toen hij aan het googelen was naar veilingen. ‘Ik vind het leuk om rond te kijken op veilingsites.’ De producten die hij bij WOWVeilingen.nl aantrof, spraken hem aan en hij ging zich aanmelden. Zo kon hij ook meedoen met Login & Win.

Zelfs nadat de afspraak was gemaakt en de chauffeur de espressomachine kwam bezorgen, kon hij het nauwelijks geloven. ‘Ik wist natuurlijk wel dat ik had meegespeeld met Login & Win, maar ik win normaal gesproken nooit iets.’ André deed mee voor de espressomachine en voor de Canon spiegelreflexcamera. ‘Ik heb dagelijks ingelogd en meegedaan. De vragen zijn gelukkig niet zo moeilijk. Ook de vraag op MijnPrivileges.nl was goed te doen. Soms moet je even zoeken op de site, maar de antwoorden zijn altijd te vinden.’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een prachtig product van een A-merk winnen met Login & Win? Meld u dan aan voor WOW Veilingen. U kunt dan ook zo’n fantastisch product op de Veilingen kopen met honderden euro’s voordeel en ver onder de laagste prijs in de markt. Aanmelden voor WOW Veilingen en deelnemen eraan is gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden.

Ik meld mij aan