Ervaring van: André Bos

‘Ik win normaal gesproken nooit iets!’

André Bos uit Waddinxveen reageerde nogal beduusd toen de chauffeur van WOW Veilingen voor zijn deur stond met een De’Longhi espressomachine ter waarde van 599 euro. André won de prijs met zijn deelname aan Login & Win. ‘Ik kon het in eerste instantie niet geloven dat ik hem had gewonnen.’

André (57) werkt overdag als ambtenaar en is dan moeilijk telefonisch bereikbaar. ‘Ik ben ’s avonds pas na half zeven thuis. Ik had al wel gezien dat ik een aantal keer was gebeld door hetzelfde nummer, maar ik dacht dat het een bedrijf was dat me een proefabonnement wilde aansmeren.’ Het was echter WOW Veilingen, met de verheugende mededeling dat hij een De’Longhi espressomachine had gewonnen.

Vorig jaar kwam André bij WOW Veilingen terecht toen hij aan het googelen was naar veilingen. ‘Ik vind het leuk om rond te kijken op veilingsites.’ De producten die hij bij WOWVeilingen.nl aantrof, spraken hem aan en hij registreerde zich. Zo kon hij ook meedoen met Login & Win.

Zelfs nadat de afspraak was gemaakt en de chauffeur de espressomachine kwam bezorgen, kon hij het nauwelijks geloven. ‘Ik wist natuurlijk wel dat ik had meegespeeld met Login & Win, maar ik win normaal gesproken nooit iets.’ André deed mee voor de espressomachine en voor de Canon spiegelreflexcamera. ‘Ik heb dagelijks ingelogd en meegedaan. De vragen zijn gelukkig niet zo moeilijk. Ook de vraag op MijnPrivileges.nl was goed te doen. Soms moet je even zoeken op de site, maar de antwoorden zijn altijd te vinden.’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook kans maken op zo’n geweldige Login & Win prijs? Nadat u geregistreerd bent, kunt u zo vaak meedoen met Login & Win totdat u zo’n prachtige prijs heeft gewonnen. Of u kunt een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel met een Veilingaankoop in de wacht slepen. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren