Nina Bremmers

‘Ik ga heel wat meer gamen nu ik de Switch heb’

‘Ik kon niet geloven dat ik had gewonnen. Ook mijn ouders zeiden dat ik het eerst maar even moest afwachten’, geeft Nina Bremmers toe. Maar toen de chauffeur van WOW Veilingen toch echt bij haar voor de deur stond, kon het feest losbarsten! Hij overhandigde Nina namelijk het Nintendo Switch-pakket dat ze met Login & Win in de wacht had gesleept. 
 
‘Mijn broertje en ik staan op het punt om te beginnen met gamen’, zegt Nina. ‘Hij is 15 jaar en een echte gamer. Ik gamede een paar keer per week op onze PlayStation 3 en Wii. Nu ik de Switch heb, zal ik wel heel wat meer keer gaan spelen, haha.’ Het gamepakket ter waarde van 469 euro bevat verder het spel Super Mario Party en een extra Joy-Con controller.
 
Nina is 20 jaar en woont in het Limburgse Herten. Door een advertentie van WOW Veilingen op Facebook hoorde ze van het bestaan van de website. ‘Ik heb er een kijkje genomen en was er vrij snel van overtuigd dat het goed zat’, vertelt ze. ‘Ik heb me aangemeld en de afgelopen tijd specifiek meegespeeld voor de Switch. De puzzel en vraag waren goed te doen.’
 
Nina studeert Healthcare Engineering en loopt momenteel een onderzoeksstage. ‘Ik mocht wat eerder naar huis om mijn prijs in ontvangst te nemen’, zegt ze. ‘De bezorging ging helemaal volgens afspraak en de chauffeur van WOW Veilingen was heel erg vriendelijk.’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook een prachtig product van een A-merk winnen met Login & Win? Meld u dan aan voor WOW Veilingen. U kunt dan ook zo’n fantastisch product op de Veilingen kopen met honderden euro’s voordeel en ver onder de laagste prijs in de markt. Aanmelden voor WOW Veilingen en deelnemen eraan is gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden.

Ik meld mij aan