Evert Schiphorst

‘Deze prijs stond al op mijn verlanglijstje’

‘Het spel van het mijnen, de Login & Win: Ik zag genoeg redenen om lid te worden van Privileges.’  Evert Schiphorst keek op MijnPrivileges.nl met zijn inloggegevens van WOW Veilingen en besloot zich vrij snel aan te melden voor een lidmaatschap. Nu staat hij op de prijsuitreiking met zijn droomprijs in zijn handen, een Sony Experia Z4 tablet.

Een week nadat Evert zich had geregistreerd voor WOW Veilingen, meldde hij zich aan voor het lidmaatschap van Privileges. ‘Ik vond het een leuk concept en zag leuke dingen staan op de A-Merken Veilingen. Dan is 85 euro contributie het wel waard om te proberen.’ Evert is samen met zijn vrouw naar de uitreiking gekomen. Zij was wat sceptischer. ‘Ik heb haar verteld over Privileges en zij was niet echt overtuigd’, zegt hij terwijl hij zijn vrouw lachend aankijkt.

Ook nadat Evert gebeld werd dat hij de door hem felbegeerde Sony Experia Z4 had gewonnen. ‘Ik heb het laten zien op de pc die in de woonkamer staat, maar ze wilde het eerst allemaal maar eens zien. Nu we op de prijsuitreiking zijn en de prijs inmiddels in ontvangst hebben genomen, is ze helemaal overtuigd.’

Evert zelf had zich geen betere prijs kunnen wensen. ‘Sterker nog, hij stond al op mijn verlanglijstje. Wij zijn een echte Sony familie. Ik deed dus vooral aan de prijsvragen van Sony apparaten mee, met een iPad maak je mij niet gelukkig. Ik zat er sowieso al aan te denken om de nieuwe Xperia Z4 tablet te kopen of wellicht te mijnen. Toen ik gebeld werd, was ik dan ook ontzettend blij. We hebben alles van Sony en ik heb een Xperia telefoon dus dat is helemaal perfect. Alles werkt naadloos samen!’

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook kans maken op zo’n geweldige Login & Win prijs? Nadat u geregistreerd bent, kunt u zo vaak meedoen met Login & Win totdat u zo’n prachtige prijs heeft gewonnen. Of u kunt een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel met een Veilingaankoop in de wacht slepen. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren