René van Geest

‘WOW Veilingen heeft zo veel ‘likes’ dat ik erg nieuwsgierig werd’

Ondanks weinig bemoedigende woorden van zijn vrouw bleef René van Geest trouw deelnemen aan Login & Win. ‘Ze zei tegen me: “je gaat toch niet winnen”’, blikt hij terug met een voldane glimlach om zijn mond. Nu staat de Maasdijker op Landgoed Duin & Kruidberg met een PlayStation 4-pakket, dat hij zojuist heeft ontvangen tijdens de prijsuitreiking van Privileges.

Zijn avontuur begon op WOW Veilingen, waar hij via Facebook terecht kwam. ‘De pagina van WOW Veilingen heeft zo veel ‘likes’ dat ik erg nieuwsgierig werd’, vertelt René. Toen hij als geregistreerd deelnemer met zijn inloggegevens van WOW een kijkje nam op MijnPrivileges.nl meldde hij zich vrijwel direct aan voor het lidmaatschap. Daar stortte hij zich vol overgave op Login & Win, en met succes!

‘Hij is voor mijn zoon’, zegt René over het PlayStation 4-pakket ter waarde van bijna 470 euro. Het pakket bestaat uit onder meer Sony’s populaire console en twee spellen, waaronder FIFA 17. Zijn 12-jarige zoon Marnix is een groot gamer en had een PlayStation 3 op zijn kamer. ‘Die schuiven we door naar haar kamer’, zegt René, wijzend naar zijn 14-jarige jarige dochter Amber, die hem vergezelt op de feestelijke uitreiking op het prachtige landgoed in Santpoort.

Rene was druk bezig een muur te schilderen toen hij werd gebeld door Privileges dat hij in de prijzen was gevallen. ‘Ik zag dat het een anoniem telefoonnummer was dus daar was ik in eerste instantie niet zo blij mee’, vertelt hij. ‘Toen ik hoorde dat ik een prijs had gewonnen, was dat natuurlijk meteen over. En ik kon meteen mijn vrouw op haar ongelijk wijzen. Dat was nog leuker, haha.

Honderden euro's voordeel

Wilt u ook kans maken op zo’n geweldige Login & Win prijs? Nadat u geregistreerd bent, kunt u zo vaak meedoen met Login & Win totdat u zo’n prachtige prijs heeft gewonnen. Of u kunt een geweldig product of leisure arrangement met honderden euro’s voordeel met een Veilingaankoop in de wacht slepen. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is geen verplichting verbonden.

Registreren