Privileges lidmaatschap: zo werkt het

Als lid van Privileges heeft u ieder jaar recht om een Veilingaankoop te doen. Zo’n aankoop levert honderden euro’s voordeel op. Elk jaar kunt u meerdere begeerlijke producten en arrangementen als Login & Win prijs winnen ook als u al in een eerder jaar meerdere prijzen gewonnen heeft. Bovendien kunt u als lid elk jaar gratis PrijsVoordeel mijnen en met dit PrijsVoordeel de allerbeste films, games en producten van A-merken voor weinig of niets kopen. Of u koopt als lid in ieder geval deze producten op MijnPrivileges.nl tegen de laagste prijs in de markt anders krijgt u met de Privileges Laagste Prijs Garantie dubbel het verschil terug. En elk kwartaal ontvangt u gratis het magazine Privileges.

Weet u dat het gemiddelde voordeel (korting) op een Veilingaankoop op MijnPrivileges.nl € 664 is? Dat is meer dan 7 keer de jaarcontributie van € 90. Iedere dag zijn er geweldige producten en arrangementen met honderden euro’s voordeel te koop op 24 A-merken- en Evenementen & Leisure Veilingen of u profiteert van de 12 Lastenverlichting Veilingen om uw vaste lasten als huur, energie, zorgpremies of kinderopvang met honderden euro’s per jaar te verlagen. Met één Veilingaankoop bent u dan ook voor jaren gratis lid van Privileges.

Veilingen van MijnPrivileges.nl zijn leuker, spannender en voordeliger dan loterijen
Elke dag liggen er honderden euro’s voordeel voor het oprapen op de Veilingen van MijnPrivileges.nl. Dat maakt lid zijn van Privileges veel leuker, spannender en voordeliger dan deelname aan Staats-, Postcode- of VriendenLoterij. Deelnemers aan deze loterijen besteden gemiddeld € 192 per jaar aan loten die bijna nooit iets opleveren. Loterijen geven dan ook steeds vaker feel good troostprijzen zoals een blik stroopwafels, een bloemetje van Fleurop of een ontbijtkoek.

Elke dag opnieuw heeft u als Privileges lid daarentegen de zekerheid dat geweldige producten en arrangementen met honderden euro’s voordeel op de Veilingen van MijnPrivileges.nl te koop staan. En elke dag kunt u er als lid voor kiezen om een Veilingaankoop met honderden euro’s voordeel niet te doen, omdat u zeker weet dat u zo’n voordelige aankoop ook de volgende dag kunt doen.

De beste producten, films en games kopen met veel PrijsVoordeel
Naast ieder jaar het recht op een voordelige Veilingaankoop heeft u als Privileges lid ook het recht om elk jaar gratis PrijsVoordeel te mijnen op 20 PrijsVoordeel Veilingen. Het gemiddelde gemijnde PrijsVoordeel is al beduidend meer dan de jaarcontributie van € 90. Ook met gratis gemijnd PrijsVoordeel, waarmee leden de allerbeste films, games en producten van A-merken voor weinig of niets kopen, verdienen ze hun contributie terug.

Voor elk nieuw lid dat u aanmeldt ontvangt u een extra deelname aan de Prijsvoordeel Veilingen. Meldt u 10 nieuwe leden aan dan ontvangt u naast 10 extra deelnames bovendien een extra Veilingaankoop en dat tezamen levert meer dan € 2.000 op.

Veel meer dan alleen Veilingen
Bovendien koopt u als lid, buiten de Veilingen om en zonder gebruik te maken van PrijsVoordeel, de allerbeste films, games en producten van A-merken sowieso tegen de laagste prijs in de markt. Zo niet, dan ontvangt u met de Privileges Laagste Prijs Garantie dubbel het verschil terug. Producten van A-merken, films en games worden alleen op MijnPrivileges.nl aangeboden als zij van onafhankelijke experts, gebruikers of kijkers een score van ‘goed’ of hoger hebben gekregen.

Login & Win
Als Privileges lid kunt u ieder jaar zowel een lidmaatschap Login & Win prijs winnen als extra Login & Win prijzen ontvangen als Medewinnaar van gewonnen Login & Win prijzen door Deelnemers, die door u zijn uitgenodigd. Zelfs indien u in een eerder jaar al één of meerdere begeerlijke producten of arrangementen als Login & Win prijzen gewonnen heeft. Prijzen met een gemiddelde waarde van € 756 zoals een KitchenAid keukenmachine, een De'Longhi volautomatische espressomachine of een Samsung Curved Ultra HD-tv zijn elk op zich al de moeite waard om te winnen.

Door vrienden, familie en buren uit te nodigen als Deelnemers, die zonder enige verplichting kunnen meedoen met Login & Win totdat ze een prijs gewonnen hebben, kunt u als Medewinnaar dezelfde Login & Win prijs winnen als een door u uitgenodigde Deelnemer. Aangezien u zoveel Deelnemers kunt uitnodigen als u wilt, kunt u meerdere fantastische Login & Win prijzen per jaar winnen.

Leden vertellen het
Lees vooral op MijnPrivileges.nl de enthousiaste verhalen van leden over hun Login & Win prijzen, over hun Veilingaankopen met honderden euro’s voordeel en hoe zij met gratis Prijsvoordeel weinig of niets betaalden voor geweldige producten.

Terug Naar MijnPrivileges