Zo werkt het

Op de WOW Veilingen kopen geregistreerde deelnemers de allerbeste producten en Leisure arrangementen voor uitzonderlijk lage prijzen. Of winnen deze door deelname aan Login & Win. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen is voor geregistreerde deelnemers geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden. Door de WOW Veilingen laat Privileges geregistreerde deelnemers op een leuke, spannende en uiterst voordelige manier kennismaken met twee van haar belangrijkste activiteiten: Veilingen en Login & Win.
Door alles van “Zo werkt het” te lezen, heeft u alle gewenste informatie om u te registreren.

Veilingen
Op de WOW Veilingen dalen de prijzen continue met 5 cent per minuut. Dat is € 72 per 24 uur of meer dan € 500 in een week!

Op de negen Veilingen staan voortdurend de allerbeste producten van A-merken, zoals de nieuwste Samsung led-televisie, de iPad van Apple of een spiegelreflexcamera van Canon. Maar ook geweldige Leisure arrangementen voor twee personen, zoals dineren in een twee Michelinsterrenrestaurant inclusief overnachting of drie dagen genieten in een wereldstad met verblijf in een luxe hotel.

De prijzen van deze producten en arrangementen op de WOW Veilingen dalen gestaag. Totdat een geregistreerde deelnemer de uitzonderlijk lage prijs op een Veiling niet langer kan weerstaan en koopt door op de knop “Mijn” te klikken en daarna de koop bevestigt.

Zodra een product of arrangement gekocht is, wordt meteen een ander product of arrangement op de Veiling geplaatst. Er zijn dus voortdurend negen zeer begeerlijke producten en arrangementen in veiling.

Login & Win
Dezelfde begeerlijke producten zijn zelfs gratis te krijgen door deelname aan Login & Win. Om mee te dingen naar het product dient u een vraag te beantwoorden en/of een puzzel op te lossen. Zo maakt u op een leuke manier kans op een zeer begeerlijke prijs.

Een geregistreerde deelnemer kan meedingen naar alle prijzen en mag iedere 24 uur meedoen.

Uit alle goede antwoorden wordt de winnaar getrokken en deze wordt binnen een week na afloop van de trekking van de betreffende Login & Win prijs bekend gemaakt. Zodra de looptijd van deelname van een product beëindigd is, verschijnt er automatisch een nieuw product. Er staan altijd vier te winnen prijzen online.

Registreren
Deelname aan de WOW Veilingen staat open voor personen van 18 jaar en ouder die woonachtig in Nederland zijn. Registratie en deelname zijn gratis. Ook aan kopen of winnen van een product of een arrangement is geen verplichting tot een andere transactie of overeenkomst verbonden voor geregistreerde deelnemers.

Om zoveel mogelijk geregistreerde deelnemers te laten profiteren en gelukkig te maken, kan een geregistreerde deelnemer na registratie één product of arrangement kopen of winnen.

Privileges
Door de WOW Veilingen laat Privileges geregistreerde deelnemers op een leuke, spannende en zeer voordelige manier kennismaken met de Veilingen en Login & Win van MijnPrivileges.nl.

Andere ondernemingen geven geld uit aan televisiereclame en promoties met voordelige aanbiedingen om consumenten kennis te laten maken met hun producten. Privileges geeft geld uit aan kennismaking met haar activiteiten door geregistreerde deelnemers tegen ongelooflijk lage prijzen de allerbeste producten en leisure arrangementen op de WOW Veilingen te laten kopen. Of door deze producten en arrangementen als prijzen van Login & Win zelfs gratis aan geregistreerde deelnemers te geven.

Op MijnPrivileges.nl, de website van Privileges exclusief voor haar leden, kan een Privileges lid ieder jaar een Veilingaankoop doen, die net als op de WOW Veilingen honderden euro’s voordeel oplevert. Leden kunnen daarbij kiezen uit de allerbeste arrangementen en producten op 36 Evenementen & Leisure-, A-Merken- en Lastenverlichting Veilingen.

Bovendien zijn op MijnPrivileges.nl dubbel zoveel Login & Win prijzen gelijktijdig te winnen als op WOWVeilingen.nl. Elk jaar kan een Privileges lid meerdere prachtige Login & Win prijzen winnen, ook als het lid in een eerder jaar al meerdere prijzen gewonnen heeft.

Onverplicht registreren, kopen en winnen
Hoewel geregistreerde deelnemers op een spannende en uiterst voordelige manier kennis kunnen maken met twee activiteiten van Privileges, is aan registreren, deelnemen, kopen en winnen op de WOW Veilingen geen verplichting verbonden om lid te worden van Privileges of een transactie met Privileges te doen.

Ook Privileges heeft geen verplichting om aan een geregistreerde deelnemer een aanbod voor een lidmaatschap van Privileges te doen, dan wel een aanbod voor enig andere transactie.

Na activatie van uw registratie kunt u als geregistreerde deelnemer kiezen welk product of arrangement u wilt kopen tegen een ongelooflijk lage prijs of gratis wilt bemachtigen door deelname aan Login & Win.

Terug Ik heb begrepen hoe het werkt
en wil me registreren